Euthanasie

Helaas komt ooit de tijd om afscheid te nemen van uw paard of pony en soms neemt dat enorm veel geregel met zich mee waar op dat moment uw hoofd niet naar staat. De stap om de beslissing te nemen is vaak al moeilijk genoeg. De daadwerkelijke uitvoering is waarschijnlijk nog moeilijker. Daarom bieden wij een euthanasieservice aan.

U brengt het paard naar paardenrusthuis van der Wardt aan de Parallelweg 134 te Woudenberg (of laat het paard tegen meerprijs door ons halen). U neemt afscheid zoals u dat wil. Daarna zal een van onze paardenartsen op een waardige manier het leven van uw paard beëindigen. Dit hele traject is in uw handen. Of u er wel of niet bij wil zijn, of u na het inslapen nog uitgebreid afscheid wil nemen, alles is mogelijk. De verdere afwikkeling nemen wij met het volste respect in handen. Deze service bieden wij aan voor het all-in tarief van € 400,00.

Hier onder vallen de volgende servicepunten:
Het paard in alle rust in laten slapen inclusief euthanasie kosten.
De afwikkeling van het waardig afvoeren van het stoffelijk overschot.
Alle tijd die u nodig heeft om afscheid te nemen van uw paard.

De bijkomende kosten voor transport naar Woudenberg en /of eventuele crematiekosten kennen een meerprijs. Deze zijn op aanvraag te verkrijgen via paardenrusthuis vd Wardt: 06-51158016. Deze service bieden wij alleen aan bij vooruitbetaling of betaling op de dag zelf.

Voor afspraken kunt u contact opnemen met onze kliniek: 033 - 246 03 05